Hyra en förlovningsring inför frieriet

Om du vill att frieriet skall bli en överraskning men är osäker på vilken förlovningsring din partner drömmer om, erbjuder jag olika lösningar för att underlätta processen och öka chanserna till att drömmarna infrias.

Lånering

Hos mig kan du låna en ring inför frieriet och därefter boka tid för ett besök då vi tillsammans kan designa de unika förlovningsringarna. En deposition på 1 500 kr tas ut för låneringen som därefter avräknas vid köp av förlovningsringar och låneringen har återlämnats.

Fria med ädelsten/diamant

Om du vet vilken sten som är tänkt att sitta i förlovningsringen, kan du köpa stenen hos mig och överlämna den vid ditt frieri. Jag kan även göra en skiss på ett ringförslag som utgår från den sten du köper. Det kan i många fall vara ett bra och inspirerande första steg inför skapandeprocessen.

Silverring med personligt budskap

En silverring med personlig gravyr är ett alternativ som många väljer när frieriet skall bli en överraskning. Silverringen blir en oförglömlig symbol för frieriet och som gärna kan bäras som hängsmycke runt halsen när de riktiga ringarna sitter på plats.