Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY INFORMATION OM HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Vi värnar om din personliga integritet. I denna integritetspolicy ger vi dig information om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med att du besöker vår webbplats, köper våra produkter eller tjänster och kontaktar oss.

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN?

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller oss, till exempel när du kommunicerar med oss via e-post eller fyller i ett formulär. Vi använder verktyg för att mäta och samla in information som exempelvis svarstid på sidan eller längden på ett besök för att optimera vår webbplats. I samband med att du fyller i ett formulär eller skriver med oss via vår chatt, godkänner du sättet vi behandlar dina personuppgifter på i enlighet med denna integritetspolicy.

VEM ÄR ANSVARIG FÖR DE PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR?

Rosie Harris Fine Jewellery organisationsnummer: 8011130146 ansvarar för de personuppgifter vi lagrar. Personuppgifter kan också delas med vissa företag som är självständigt personuppgiftsansvariga vilket innebär att dessa styr hur informationen ska behandlas.

VARFÖR BEHANDLAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

För att kunna behandla kundtjänstärenden och/eller uppfylla skyldigheter under avtal i händelse av köp.

NÄR DELAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

För att vår webbsida och våra tjänster ska fungera tar vi hjälp av andra företag. Exempel på detta är bank- och kreditkortsföretag som gör det möjligt för dig att betala för en produkt eller tjänst. Personuppgifter kan också delas med vissa företag som är självständigt personuppgiftsansvariga vilket innebär att dessa styr hur informationen ska behandlas.

HUR LÄNGE LAGRAR VI DINA UPPGIFTER?

Vi är måna om att ge dig som kund den bästa servicen och vi sparar dina uppgifter så länge som de är nödvändiga för att uppfylla de ändamål som uppgifterna från början samlades in för. När uppgifterna anses onödiga tar vi bort dem.

DINA RÄTTIGHETER

Du har rätt att begära att få tillgång till dina uppgifter genom ett registerutdrag. Om du vill att dina uppgifter raderas har du rätt att begära detta. Om exempelvis någon av de uppgifter som samlats in är felaktiga har du även rätt att invända mot vår behandling om dina personuppgifter.

Du har också rätt att återkalla ett lämnat samtycke och tacka nej till marknadsföring.

KLAGOMÅL

Om du anser att dina personuppgifter hanteras på fel sätt kan du alltid vända dig till oss eller till Integritetsskyddsmyndigheten. KONTAKTA OSS Om du har frågor angående vår Integritetspolicy eller vår Cookiepolicy, kontakta oss gärna på: info@rosieharris.se.